Orbeez in Nederland?!

We hebben de laatste tijd ontzettend veel leuke berichten en video's ontvangen van een aantal mensen die onze gelballetjes hebben besteld en daarin lazen en zagen we steeds vaker dat iedereen blij was dat ze eindelijk Orbeez in Nederland hebben kunnen kopen en hoe tof dat wel niet is. Dat vinden wij een beetje raar, wij van gelballetjes.nl verkopen deze balletjes namelijk al sinds 2007(!) in Nederland.

Zijn gelballetjes Orbeez?

Nee, gelballetjes.nl en Orbeez zijn twee onafhankelijke merken. We verkopen echter wel hetzelfde soort product: super absorberende hydropolymeer balletjes. Dit betekent dat de gelballetjes die je op deze website koopt vrijwel gelijk zijn aan de Orbeez. Je kunt de gelballetjes dus net zo gebruiken als Orbeez en passen de gelballetjes prima in bijvoorbeeld de Orbeez Foot Spa.

Hoe koop ik Orbeez - ik bedoel gelballetjes precies?

Nou op de bestelpagina kies je welke kleur of kleuren je wilt bestellen en hoeveel je wilt van elke kleur. Vervolgens klik je door naar het winkelmandje, vul je je gegevens in en reken je snel af met iDEAL of Bancontact. Je kunt ook betalen via een bankoverboeking, maar dit zorg er vaak wel voor dat het een paar dagen extra kost om de bestelling te voltooien en versturen.

Waar zijn die leuke gebruikersvideo's?

Hier zijn ze. Let op dat de inhoud van deze video's niet door ons is gemaakt en dat er (natuurlijk) ook wel eens iets mis gaat of minder leuks wordt gezegd. Om jullie het beste beeld te geven van onze gelballetjes hebben we echter besloten om altijd de volledige video's te laten zien! Veel kijkplezier en - oh en laat je niet foppen: er zitten heel veel meer dan 100 gelballetjes in een zakje! Onze zakjes wegen minimaal 5 gram (Je krijgt dus nooit minder dan 5 gram gelballetjes). In zo'n zakje standaard gelballetjes zitten er ongeveer 300 gelballetjes in en in een zakje gelballetjes-XS zitten er zelfs 1000 gelballetjes in. (let wel op dat de gelballetjes-XS heel erg klein zijn. Onvolgroeid zijn ze net zo groot als disco spikkels; ongeveer 1mm)